Dětský pokoj Gumi

Dětský nábytek Gumi

Dětský pokoj Gumi AOd prvotřídního výrobce společnosti Dolmar vám přinášíme nový sektorový dětský nábytek Gumi. Osmnáct různých elementů Gumi vám umožňuje postavit si takový dětský pokoj, jaký potřebujete. V nabídce najdete dětské skříně, šatní a rohovou šatní skříň, komody, regál i poličky a závěsnou skříň. Perličkou je vyvýšená postel s psacím stolem. K dispozici je rovněž dětská postel s přistýlkou nebo prosté jednolůžko. Připravené pro vás máme rovněž hotové sestavy.

Dětské pokoje Gumi Dětský pokoj Gumi C

Dětské pokoje zaujmou dospělé svojí praktičností, děti zase svým zajímavým designem. Pokoje jsou vyrobené z laminované dřevotřísky opatřené plastovými hranami ABS. Hlavní barvou je dub santana. Dekorační barva a barva úchytek může být šedá, červená nebo hnědá

Dětské skříně, šatní a rohová šatní skříň Rohová šatní skříň Gumi G7

Dětský nábytek Gumi nabízí velkou dvoudvéřovou šatní skříň. Za pravými dveřmi jsou poličky, za levými je polička a šatní tyč. Praktická rohová šatní skříň umožňuje elegantně navázat pokojíček okolo rohů místnosti. Má dvě poličky a šatní tyč. Dětské pokoje Gumi nabízejí také několik pěkných skříní.

Dětské komody, noční stolek a regál Gumi

V nabídce je několik praktických komod Gumi s dvířky, poličkami či se šuplíky. Pokud vaše dítě rádo čte v posteli, jistě ocení noční stolek. Regál se zase hodí jako knihovnička.

Dětské postele

Dětská postel s psacím stolem a úložným prostorem Gumi G19K dispozici je dětská postel Gumi G13 s úložným prostorem ve formě šuplíku. Po stranách šuplíku jsou poličky. Postel G16 má navíc přistýlku. Úžasná je postel G15, která je vyvýšená, má vlastní úložný prostor a vysunovací psací stůl. Pod postel lze umístit komodu G17, čímž vznikne jediněčný dětský nábytek - postel, psací stůl a překvapivě objemný úložný prostor v jednom. Ke všem postelím nabízíme pěnové a pružinové matrace.

Psací stoly a poličky Dětský rohový psací stůl Gumi G11

Kromě psacího stolu, který je součástí postele G15, nabízíme také klasický psací stůl G6 s dlouhým šuplíkem. Nechybí rohový psací stůl s výsuvnou poličkou na klávesnici a s prostorem na skříň počítače. K dispozici jsou dvě prosté poličky G5 a G9. Nad pracovní stůl se hodí závěsná skříň G4.

Hledáte-li kvalitní a praktický dětský pokoj, který se vašim dětem bude líbit, potom je Gumi správná volba.

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz