Obývací stěny Living

Sektorový systém living

Obývací stěna Living Systém Living je flexibilní živý systém organizovaného prostoru. Zastánci kreativních interiérů najdou mnoho zábavy a uspokojení ve vytváření různých možných kombinací nástěnných polic. Ano to je hlavní výhoda sektorového systému living, tady se vyřádí opravdu každý.

Světlé barvy, svěží design obýváku Living

Obývací stěna Living Living jde s dobou a přináší dnes tak moderní barvy. Světlé strany spodních skříněk a polic  jsou sladěné výborně s lesklými dvířky skříněk. Výsledkem je světlý a svěží design, který opticky zvětšují vnitřní prostor. Systém Living používá silné a kvalitní LTD desky, které jsou opatřeny masivní hranou. Toto zabraňuje opotřebování či zničení hran nábytku.

Dva televizní stolky, tři druhy poliček - to je systém Living

Obývací sektorový systém se skládá z Televizního stolku s šuplíky a otevřenými policemi, Televizního stolku s dvířkami, nemůže chybět samozřejmě Konferenční stolek. Konečně se dostaváme k poličkám, dvě klasické rovné a to Police 92 cm  a delší Police138 cm. Třetí polička je spíše Závěsný regál který se dá použít na knížky a podobně.

Obývací stěna Living Obývací stěna Living Obývací stěna Living Obývací stěna Living Obývací stěna Living Obývací stěna Living

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz