Rohové sedačky - novinky na zadaranabytek.cz

Rohová sedačka FAN

FanRádi bychom vnesli trochu světla do šedivých dní, proto si vás dovolujeme upozornit, že jsme sortiment našeho obchodu znovu obohatili. Tentokrát jsou nově v naší nabídce rohové sedačky, které si můžete pořídit již od 13 900 korun. Rohová sedačka Fan je i za tuto směšnou cenu rozkládací, takže se z ní dá vytvořit pohodlné dvoulůžko. Díky barvě potahu a jednoduchému stylu se hodí do každé domácnosti. Může se stát moderním kusem nábytku, který vám poskytne pohodlí a nebude vás to stát příliš..

Ostatní nové rohové sedačky

Samozřejmě jsou do naší nabídky zařazeny i další sedačky. Jestliže disponujete dostatečným prostorem a upřednostňujete pohodlí, neváhejte si pořídit rohovou sedačku. V našem obchodě najdete mnoho typů. které jsou velmi kvalitně zpracovány. Můžete vybírat mezi různými druhy potahů. Každá sedačka je jedinečná svou funkcí - ať se jedná o vytahovací/vyklápěcí polštáře, či o více poloh, které sedačka nabízí. Například rozkládací rohová sedačka NEST 2 nebo sedačka PLAZA 2.

Nest Nest Nest

Sedačky do U

Samostatnou kapitolou jsou sedačky do "U". Tyto patří mezi největší. Zároveň také poskytují nejvíce pohodlí a navíc se dají rozložit, takže z nich lehce vytvoříte veliké dvoulůžko. I u těchto sedacích souprav klademe důraz na kvalitu zpracování a jistě každého překvapí další funkce, kterými sedačky disponují - např.polohování opěrek hlavy atd. Například sedačka NEST 1PLAZA 1 a SALVO 1.

Nest Nest Salvo 

Doprava zdarma na všechny nové rohové sedačky

Abychom vás potěšili, nabízíme dopravu zdarma na všechny rohové sedačky. Na sychravé podzimní počasí je lepší se dívat z pohodlí vašeho domova!

Přidejte se k nám na Facebook!

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz