Grafický návrh na váš e-mail Zdarma, včetně cenové kalkulace

Sleva na kuchyně 20% nebo 40% na spotřebiče.

Vyberte si tu výhodnější slevu na vaši kuchyň

Velmi nás potěšily kladné reakce na gigantickou akci, kterou jsme pro vás připravili ke konci roku. S přicházejícím oteplením máme na programu další, která vám jistě opět udělá radost. Do konce května v našich pobočkách můžete ušetřit 20% při nákupu kuchyně a až 40%, nakoupíte-li spotřebiče! Chtěli jsme vyhovět každému, proto jsme akční slevu takto rozdělili.

Jak na to: při objednávce na našich pobočkách si zvolíte  slevu, která bude pro vás výhodnější - tzn., při nákupu kuchyně slevíme 20 %, ale jestliže se rozhodnete ji plně vybavit spotřebiči, vyplatí se vám zvolit slevu na spotřebiče 40 %.

V našich kuchyňských studiích jsou připraveni vám podat více informací jak můžete ušetřit tisíce korun a vybavit tak váš byt kuchyní snů, za minimum ceny!  Sleva 20 % na kuchyně a 40% na spotřebiče platí do 30.5.2014. Rádi budeme nápomocni při vašem výběru a k vaší větší spokojenosti vypracujeme grafický návrh včetně cenové kalkulace zcela ZDARMA.

Pozor: akce platí pouze při objednávce v kuchyňských studiích: Česká Lípa, Liberec,  Mladá BoleslavObora u DoksTepliceÚstí nad Labem 

Už víte, jak bude vaše kuchyně na míru vypadat? 

Ne? Nevadí, inspirujte se v našich realizovaných nebo ukázkových kuchyních. Neváhejte a řekněte si o naši pomoc. Rádi vám poradíme a pomůžeme, spolehněte se na naše zkušenosti. Grafický návrh a cenový rozpočet Vám uděláme zdarma a zcela bez závazku v kuchyňských studií.

Pravidla akce:

  1. Akce se neslučuje s dalšími slevami či akcemi, veškeré informace dostanete na našich pobočkách. 
  2. Cena spotřebičů nesmí překročit cenu kuchyně pro uplatnění akce 40% sleva na spotřebiče. (např. kuchyně 5.000,-  spotřebiče 60.000,- Kč).
  3. Akční druh dvířek a jejich barevné provedení Vám ukáží na jednotlivých prodejnách. 

 

Přidejte se k nám na Facebook!

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz