Studentský pokoj York

Skříň YorkNábytek York do studentského, či dětského pokoje vás nadchne svou originalitou. Atypicky řešené skříně, dominují celé sestavě. Dle vašich možností můžete volit mezi velmi rozměrnou rohovou skříní York 1, která obsahuje spoustu úložného prostoru, polic i šuplíků, nebo menšími typy skříní. Barevná varianta nábytku York je Grafit/bílá Lux/Atlantic. Výrobní materiál velmi kvalitní lamino, hrany nábytku jsou navíc opatřeny ABS plastovou hranou, která je chrání proti opotřebení.

Tip: kompletní seznam všech položek York naleznete zde.

Studentské pokoje york

Postel YorkSoučástí každého dětského, či studentského pokoje je postel. Postel York má zábavnou formu - přes den slouží jako gauč, díky polštářů a policím, které jsou nápaditě umístěny po straně. Na spaní se přemění v pohodlné lůžko, veškeré spací potřeby jsou uložené ve dvou velkých šuplících. Studentské pokoje, vybavené neobyčejně stylovým nábytkem York jistě poskytnou každému studentovi potřebné zázemí.

Studentský pokoj inspirace

Poličky YorkJsme tu proto, abychom vás inspirovali, jak vytvořit pro svou ratolest účelovou a pohodlnou pracovnu, či pokojíček. Neotřelý degign a kvalita materiálu vás jistě nezklamou. Všechny elementy dětské sestavy York nabízí spoustu úložného a odkládacího prostoru.

Studentské pokoje fotogalerie

Jestliže si lámete hlavu s tím, jak nábytek v místnosti co nejefektněji rozmístit, možná vám poslouží naše fotogalerie, kde jsme umístili i tři typy kompletně sestavených dětských pokojů s celkovou cenou.

 

Sestava dětského nábytku York                     Sestava dětského nábytku York                     Sestava dětského nábytku York                

Skříň York                 Skříň York                 Skříň York                 Skříň York                 Skříň York

Skříň York                 Skříň York                 Komoda York                 Komoda York Psací stůl York                

Poličky York                 Poličky York                 Postel York

 

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz