Dětský nábytek a sestavy Paco

Studentský pokoj Paco

Dětský nábytek a sestavy PacoSvěží a detailně propracovaný nábytek PACO. K výrobě bylo použito velmi kvalitní lamino, odolné proti vysokým teplotám, vlhkosti i poškození. Velkou výhodou jsou ABS hrany, kterými je nábytek opatřen. Chrání ho tak před opotřebením. Originálně řešený nábytek s moderními úchyty nabízíme ve dvou barevných variacích. Pro mladší generaci kombinace barev dub krém/fialová, zelená, pro ty, kteří preferují střízlivější styl, pak kombinace neutrální dub sonomo/bílá. Kvalitní postel nabízíme  s roštem i matrací v ceně.

Moderní dětský nábytek

Dětský nábytek a sestavy PacoJedinečně zpracovaná dětská stěna Paco PC11 plní funkci odkládacího prostoru i prostoru pro spaní.  Je třeba ji přivrtat na zeď a přes den se postel pak jednoduchým způsobem sklopí, což báječně šetří místo v místnosti. Ostatní elementy sestavy do dětského pokoje Paco jsou také prakticky zpracované. Prostorné šatní skříně dodáváme v levém i pravém provedení. Všechny skříně obsahují police i tyče na zavěšení.  Některé mají zabudované osvětlení.

Sestavy do dětského, či studentského pokoje Paco

Dětský nábytek a sestavy PacoSystém Paco čítá 11 sektorů, dohromady vytvoří krásné prostředí pro dítě, či studenta ve svěžích barvách. Nejen šatní skříně dominují dětskému pokoji Paco, ale i komoda a menší skříňky poskytují dostatek úložného a odkládacího prostoru. V dětském pokoji nechybí ani nezbytný pracovní stůl s deskou na klávesnici.  Dětský nábytek Paco je určen těm, kdo preferují veselý a svěží styl nábytku. Detaily, v podobě moderních úchytů jednotlivé kusy ozvláštňují. Prohlédněte fotogalerii dětských pokojů a nechte se inspirovat!

Fotogalerie jednotlivých sestav do studenstkého pokoje

Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco Dětský nábytek a sestavy Paco

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz