Dětský pokoj z borovice Bella

Dřevěný dětský pokoj z borovice BellaNábytek do dětského pokoje Bella je vyroben z kvalitní borovicové desky. Kvalitní dětský nábytek zaručuje dlouholetost a neotřelý design.

Sektory nabízíme ve čtyřech barevných variantách dřeva: borovice bílá, přírodní borovice, olše a ořech. Nábytek zaujme zajímavě řešenými úchyty a jemným frézováním po stranách.

Nábytek do dětského pokoje ze dřeva

Dřevěný dětský pokoj z borovice BellaModerní sektorový nábytek zahrnuje mimo jiné nepostradatelnou postel. Postel Bellapřistýlku, pod kterou se nachází praktický úložný prostor.

Postel je bez matrace. Můžete si ji ale dodatečně za příplatek dokoupit. V nabídce jsou matrace pěnové, nebo pružinové. Rozměry matrace na hlavním lůžku: 200 x 90 cm, na přistýlce:

197 x 90 cm. Šatní skříň Bella má uvnitř police, šuplíky i tyč na zavěšení. V nabídce má sestava tři komody. Širší komoda má šuplíky i dvířka s policemi. Druhý typ má čtyři prostorné šuplíky. Další komoda může sloužit, jako praktický peřiňák.

Dětský pokoj inspirace

Sestava Bella čítá 9 elementů. Společně vám doma vytvoří moderní a útulný dětský pokoj. Inspirujte se v naší fotogalerii dvěma základními sestavami nábytku do dětského pokoje.

Dětský pokoj Bella fotogalerie

Dřevěný dětský pokoj z borovice Bella                                         Dřevěný dětský pokoj z borovice Bella

Dřevěná dětská postel Bella           Dřevěný dětský pokoj z borovice Bella           Dřevěný dětský pokoj z borovice Bella

Dřevěný dětský pokoj z borovice Bella         Dřevěný dětský pokoj z borovice Bella         Dřevěný dětský pokoj z borovice Bella        

Dřevěný dětský pokoj z borovice Bella         Dřevěný dětský pokoj z borovice Bella           Dřevěný dětský pokoj z borovice Bella

 

 

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz