Dětské postele ze dřeva

Dřevěný postele z boroviceOprášili jsme stávající nabídku dřevěných postelí do dětského pokoje a rozšířili jsme ji o několik krásných a praktických kousků. Naleznete zde klasická jednolůžka s velkým úložným prostorem, ale i postele s přistýlkou, patrové dětské postele . Dětská patrová postel Filip je zkonstruována tak, aby poskytla spací prostor pro 3 osoby. Pod klasickou palandou se nachází ještě přistýlka s velkými šuplíky.

Postele pro děti

Dřevěný postele z boroviceVelmi oblíbená je multifunkční patrová postel Kamil, součástí které je i vysouvací psací stolek, který poslouží i jako polička. Dále k ní lze dokoupit dvě komody, které se stanou součástí spodní části postele a skvěle vám tak ušetří prostor v místnosti. Dětská dřevěná postel Trio má ve variantách také různé veselé obrázky, které jsou umístěny na bocích postele.

 

Kvalitní dřevěné postele pro děti

Dřevěný dětský pokoj z borovice BellaDětské postele jsou vyrobeny z kvalitní borovicové desky. Základní barva má čtyři varianty provedení: přírodní borovice, bílou borovici, olši a ořech. U některých typů můžete volit mezi 9 barvami příslušenství, jako jsou šuplíky, madla, boky. U každé postele můžete vybrat ve variantách níže vhodnou matraci. Na výběr jsou pružinové, nebo pěnové matrace. V ceně příplatku jsou započítány obě matrace - cena je více než příznivá.

Sháníte li vhodnou postel pro své ratolesti, v naší bohaté nabídce si jistě vyberete!

Dřevěný postele z borovice         Dřevěný postele z borovice         Dřevěný postele z borovice

Dřevěný postele z borovice         Dřevěný postele z borovice         Dřevěný postele z borovice

Dřevěný postele z borovice         Dřevěný postele z borovice         Dřevěný postele z borovice

Dřevěný postele z borovice         Dřevěný postele z borovice         Dřevěný postele z borovice

Dřevěný postele z borovice


Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz