Prádelníky

Důležitou součástí vybavení každé domácnosti jsou i prádelníky. V našem obchodě pro vás máme mnoho rozličných typů, které si liší materiálem, zpracováním a barvou. Vybere si každý!

Praktický prádelník

Prádelník je vlastně taková menší skříň. Poslouží k uložení prádla i lůžkovin. Může se stát součástí vybavení ložnice, dětského, či obývacího pokoje, ale i předsíně. Prádelník si prostě najde své místo všude! V našem sortimentu najdete mnoho prádelníků, které vám dodáme v mnoha rozměrech, ale také barvách a vybírat můžete mezi prádelníky z lamina, či z masivu.

Variabilní prádelníky

Když tvrdíme v mnoha variantách, myslíme to vážně! Málo kde najdete tolik prádelníků, ze kterých můžete vybírat ten pravý! Různé rozměry poslouží také k různým účelům. Sháníte prádelník na lůžkoviny, či ručníky? To jistě budete hledat prádelník se širokými šuplíky. Rádi by jste si pořídili prádelník na ponožky, či spodní prádlo? K tomuto účelu poslouží vyšší šuplíkový typ, nebo kombinovaný s šuplíky různě širokými.

Rozdílné materiály

Máte domácnost zařízenou v moderním stylu? To jistě bude chtít i peřiňák zakoupit v podobném designu. Typy vyrobené z lamina oslní širokou paletou barevného provedení a také je zde důraz kladen na detaily - moderní prádelníky mají zajímavé úchyty a doplňky z kovu, či z plastu. U dřevěných prádelníků je barevná škála omezená, jistě vás však nadchnou přírodním designem a vůni dřeva.

Levné prádelníky

Levné prádelníky můžete vybrat v naší sekci výprodej, kde pořídíte i jiný nábytek za zajímavé ceny.

Vybírejte prádelníky na zadaranabytek.cz a objednávejte ještě dnes!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz