Obývací stěny a sestavy Svenda

Obývací pokoj Svenda na první pohled zaujme zpracováním, které připomíná masivní dřevo. Celkový dojem z této elegantní kolekce je velmi příjemný.

Originální a bytelný nábytek

Nás velmi zaujalo barevné zpracování, které musíme vyzdvihnout - základní bílou barvu borovice Andersen elegantně doplňuje světlý odstín dubu Nash na horních plochách, úchytech a masivních nožkách. Také se vám toto barevné pojetí tak líbí? Tento nábytek se hodí i do tmavších interiérů, které prosvětlí.

Něco navíc..

Kolekce nábytku Svenda nabízí něco navíc. Zajímavé barevné zpracování jsme již szmínili. Za pozornost však stojí také prosklené vitríny jedno, nebo dvou - dveřové, ke kterým lze přiobjednat LED osvětlení. Rázem tak povýšíte interiér vašeho domova o další level. Dalším důležitým "detailem"jsou všudepřítomné úložné možnosti, které vám napomůžou s uspořádáním předmětů a oblečení.

Variabilní nábytková kolekce

Rozhodli jste se vybavit váš domov nábytkem z kolekce Svenda? Postel a noční stolky můžou zdobit také vaší ložnici. Jednotlivé sektory dodáme do vašeho domova v demontu s podrobným návodem na sestavení.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz