Postele na Zadaranabytek

Široký výběr postelí

Odpočinek je velmi důležitý pro zdravý a kvalitní život. V ložnici obecně a posteli specielně bychom se měli cítit příjemně a uvolněně. Jen tak je možné nabrat dost sil do dalšího náročného pracovního dne. My tyto Vaše potřeby známe a chápeme. Naší nabídkou Vám potom vycházíme vstříc. At již chcete postel pro sebe či pro své děti, ať máte zalíbení v masivu nebo v čalouněném nábytku, u nás si jistě vyberete.

Manželské postele Manželská postel Kyoto

Dvojlůžkové neboli manželské postele nabízíme v mnoha designech, barevných provedeních a pro různé šíře matrací. Výběr začíná u šířky 120 cm a končí na 200 cm. Manželské postele mohou být z masivu nebo z laminované dřevotřísky. Nabízíme také čalouněné manželské postele. K manželským postelím patří noční stolky, o nichž jsme psali zde.

Dětské a patrové postele

Dětská postel s psacím stolem Komi KM16Dětskému nábytku věnujeme na našem eshopu speciální pozornost. Proto i nabízených dětských postelí je velký výběr. Mnoho dětských postelí je z některého z našich krásných dětských pokojů. Najdete zde také patrové postele, palandy. Některé postele jsou s přistýlkou. Pro úsporu místa jsou velice praktické postele kombinované s psacím stolem.

Pro děti jsou také vhodná jednolůžka z masivu. Tyto postele jsou většinou vyrobena z borového dřeva s možností lakování v několika odstíněch. A pro nejmenší máme připravené dětské postýlky.

Postele s úložným prostorem Manželská postel Maridex P5 s úložným prostorem

Mnoho postelí má vlastní úložný prostor. Ten je řešený dvojím způsobem. Buďto má postel vlastní šuplík nebo je úložný prostor ukrytý pod roštem. Rošt je potom upevněný na dřevěném nebo kovovém rámu a dá se vyklopit i s matrací. Zvedání je ulehčeno pomocí pružin nebo plynových pístů.

Je-li pod postelí volný prostor, lze přiobjednat praktický šuplík pod postel.

Matrace a rošty

Základem zdravého spánku je kvalitní matrace. Nabízíme různé typy matrací

  • pružinové
  • taštičkové Latexová matrace Sueno Vital
  • latexové
  • pěnové
  • pro novorozence
  • partnerské
  • nemocniční

Vyberte si takovou, jaká vám vyhovuje. 

K matraci je třeba také vybrat správný rošt. U každé matrace máme uvedeno, pro jaké rošty je matrace vhodná. Výběr roštů se často podceňuje. Přitom aby matrace "fungovala" správně, je rošt velice důležitý. 

Výprodej postelí Dětská postýlka Steens for Kids

Hledáte-li výhodnou nabídku, určitě se podívejte do našeho výprodeje. Zde průběžně doplňujeme výprodejové zboží s fantastickými slevami.

Vaše nová postel na vás čeká!

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz