Dětský pokoj Labirynt

Dětský pokoj Labirynt ACo očekávají děti od dětského pokoje? Aby měli kus světa, který patří jenom jim. Místo, kde se cítí dobře, kde mají schované hračky, kam utíkají při svých dětských hrách. A co chtějí dospělí? Aby byl pokoj praktický, měl dostatek úložného prostoru a aby je nestál moc peněz. Souhlasíte-li, určitě nepřehlédněte dětský pokoj Labirynt.

Labirynt je systém sektorového dětského nábytku, ze kterého lze postavit překrásné dětské pokoje. Dodáváme ho ve třech barevných kombinacích. Hlavní barvou je limetka, ke které si můžete vybrat zelenou, modrou nebo oranžovou

Dětský pokoj Labirynt - krémová a limetkaDětský pokoj Labirynt - krémová a modráDětský pokoj Labirynt - krémová a oranžová 

Dětský sektorový nábytek Labirynt

Celý dětský sektorový nábytek Labirynt se skládá z dvaceti dvou elementů. 

  • Dětská postel Labirynt LA20 Dětská šatní skříň LA1 má jeden šuplík a za dveřmi jednu poličku a šatní tyč. U šatní skříně LA2 se již naplno projevuje jedinečný design dětského pokoje Labirynt. Za dveřmi se skrývá šatní tyč a jedna polička.
  • Dětský nábytek Labirynt nám nabízí čtyři různé skříně. Liší se počtem šuplíků a provedením volných poliček. Skříně LA3 a LA6 lze objednat s otevíráním vlevo nebo vpravo. 
  • Další úložný prostor nám nabízí čtyři komody. Komody LA7 a LA8 mají volné poličky. Komoda LA9 je pouze šuplíková a hodí se například vedle psacího stolu. Zcela otevřená je komoda LA21.
  • Dětský pokoj Labirynt BBěžnou součástí dětských pokojů je televize. Proto v naší nabídce nesmí chybět televizní stolky - LA10 a LA11.
  • Na ukládání sešitů, učebnic nebo oblíbených knih slouží poličky. V dětském pokoji Labirynt jich najdeme pět - LA12LA16
  • Samozřejmě v žádném dětském pokoji nesmí chybět psací stůl. Nabízíme vám tři - LA18, LA19 a rohový psací stůl LA17.
  • A konečně dětská postel LA22 s nočním stolkem LA20. Postel vám nabízíme také s matrací 90 cm x 200 cm.

Dětská kancelářská židle BariDětské židle

Do dětského pokoje potřebujeme samozřejmě také dětskou židli. Vybírat můžete z naší nabídky kancelářských židlí. Dětská židle by měla splňovat základní ergonomické předpoklady, o kterých jsme psali zde.

Dětský pokoj Labirynt je moderní, pěkný a praktický. Věříme, že vás zaujal stejně jako nás a spoustu našich zákazníků.

 

Přidejte se k nám na Facebook!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz