Novinky a akce

Nábytek Evado do obývacího a studentského  pokoje

Nábytek Evado do obývacího a studentského pokoje

 Nábytek Evado do obývacího a studentského  pokoje tvoří 16 detailně propracovaných sektorů v bělostné barvě. Tu decentně doplňují lišty v barvě ořechu. Jistě potěší také jeho skvělá cena.

Nábytek do dětského / studentského pokoje Futuro

Nábytek do dětského / studentského pokoje Futuro

Přemýšlíte, jak vybavit pokoj pro vaše dítě? Sháníte praktický nábytek, vyrobený z kvalitních materiálů, který splní veškeré požadavky mladého člověka? Nábytek Futuro do dětského, či studentského pokoje je přesně to pravé!

Romantická ložnice Baroque

Romantická ložnice Baroque

 Nádherná romantická ložnice Baroque s originálním designem bude zdobit každou místnost. Detailně propracované sektory s kvalitním železným kováním a železnými úchyty nabízíme v černé a bílé barvě. Vyberte si ložnicový nábytek Baroque a nebudete litovat.

Levné rohové kuchyňské linky Tina

Levné rohové kuchyňské linky Tina

Rohové kuchyňské linky Tina za bezvadnou cenu nabízíme v několika variantách. Vybírejte ze 17 barev korpusu a dvířek. Ke kuchyni dodáme úchyty zdarma.

Levné kuchyňské skříňky Tina

Levné kuchyňské skříňky Tina

Levné, přesto krásné a kvalitní - to jsou kuchyňské skříňky Tina. Široká nabídka zahrnuje skříňky spodní, horní, na vestavěné spotřebiče i potravinové skříně a skříňky s drátěným programem. 

Obývací pokoj Tamara

Obývací pokoj Tamara

 Obývací pokoj Tamara vzdáleně připomíná minulé časy, Retro styl je stále v módě a to se týká i bydlení! Početná sestava zahrnuje vše, co si každý přeje mít ve svém obývacím pokoji. Vybírat můžete z několika závěsných skříní, komod i stolků v originálním barevném provedení!

Ložnice Dakar

Ložnice Dakar

Rádi by jste usínali v pohodlí a intimním osvětlení? Toto přání vám může vyplnit sestava nábytku do ložnice Dakar. Moderní ložnice s detailně propracovanými prvky a LED osvětlením nenechá nikoho na pochybách, že vybral do svého domova ten pravý nábytek!

Dětský pokoj Relaps

Dětský pokoj Relaps

Chcete pro své dítě kvalitní nábytek, který mu poskytne to pravé zázemí k hrám, odpočinku i ke studiu? Pořiďte mu nábytek do dětského pokoje Relaps! Jistě vás okouzlí propracovanost jednotlivých sektorů i praktické využití - to vše za příjemnou cenu!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz