Bílé komody

Jestliže milujete hladké linie a čistý vzhled nábytku, pořiďte si některou z bílých komod z naší nabídky. Dodáme vám bílé komody vyrobené z lamina, či z masivu.

Bílá komoda do vašeho domova

Oblíbená bílá komoda je stále vyhledávaná a žádaná našimi zákazníky. Proto jsme pro vás připravili oddělení bílých komod, které dodáváme vyrobené z lamina, či z masivu. Bílá komoda, kterou naleznete v sortimentu našeho obchodu v mnoha variantách, má snový nádech a je často doplněna originálními a atypickými úchyty a jemným frézováním, které umocňuje její romantický vzhled. Bílá komoda má na výběr z mnoha rozměrů - od malých peřiňáků, až po vysoké bílé komody s kombinací šuplíků, dvířek a polic.

Stylová komoda bílá

Komoda bílá najde své uplatnění v ložnici, kde si k ní můžete vybrat i manželskou postel ve stejném designu a vše doplnit šatní skříní - vaše ložnice tak bude dokonalá! I v obývacím pokoji se však bude bílá komoda skvěle vyjímat! Opět pečlivě vybírejte sedací soupravu, konferenční stolek a obývací stěnu, aby jste si doma vybavili příjemné prostředí pro bydlení. Komoda bílá vysoký lesk efektně doplní vybavení moderní domácnosti.

Zajímavé kombinace komod

Velmi originálně působí bílé komody, které jsou navíc kombinované s jiným barevným odstínem. Například bílá/černá, bílá/hnědá. Také zaujme zpracování bílých komod, kdy některá z jejich částí je vyplněná čirým, či kouřovým sklem.

TIP: vybírejte bílé komody v odděléní výprodej a pořiďte si tak domů nábytek za hubičku!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz