Komody dub a dub sonoma

Milujete dřevo a přírodní styl bydlení? Vyberte si některou z dubových komod nebo komodu dub sonoma v naší nabídce. Kvalita materiálu je zaručena!

Komoda dub sonoma 

Nádech přírody ve stylu bydlení dělá divy! Zdobí váš domov komoda dub sonoma?  Jistě také díky ní vzniklo doma příjemné a teplé prostředí pro bydlení! Stačí si pak dokoupit ostatní nábytek v podobném stylu - například dřevěný konferenční stolek, nebo sedací soupravu v hnědém odstínu, aby k sobě nábytek ladil na pohled. V sortimentu našeho obchodu se najde komoda dub sonoma, různě barevně kombinovaná, aniž by tak působila vtíravě. Naopak - detailní propracování zaujme prosklenými částmi, originálními úchyty, či kombinací barevných odstínů. 

Dubové komody

Zařizujete si bydlení v přírodní stylu? Milujete kvalitní nábytek, který vás bude provázet dlouhá léta? Vybírejte komody dub sonoma v nabídce našeho obchodu a vybavte svou domácnost nádherným a kvalitním nábytkem. Oblíbená komoda dub sanremo v poněkud tmavším odstínu velmi úspěšně barevnému provedení sonoma konkuruje.  Je stylová a působí teplým a příjemným dojmen. Vyberete li si k dubovým komodám odpovídající nábytek, jako je konferenční stůl, sedačka, či manželská postel, uvidíte, jaké krásné prostředí si doma vytvoříte!

TIP: vybírejte dubové komody a další nábytek v oddělení výprodeje a pořiďte si domů vybavení za velmi příjemné ceny!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz