Novinky a akce

Nová realizace kuchyně na míru

Kuchyňská linka Vybráno - kompletní kuchyň včetně spotřebičůKuchyňská linka Vybráno - kompletní kuchyň včetně spotřebičůKuchyňská linka Vybráno - kompletní kuchyň včetně spotřebičůRealizovaná kuchyně u našeho zákazníka se vyznačuje skloubením rustikálních prvků jako je barevné provedení a osvětlení s moderním typem skříněk.

Nové kuchyně na pobočce v Oboře u Doks

Nové kuchyně 3Nové kuchyně 1Nové kuchyně 2Přišlo jaro a tím i období, které bývá pro mnohé nejvhodnějším časem pro realizaci nové kuchyně. Přijďte se tedy inspirovat na pobočku v Oboře u Doks.

Nový systém dětského pokoje GUSTO

Dětský pokoj Gusto EDětský pokoj Gusto AS potěšením Vám představujeme úplně nový sektorový systém dětského pokoje GUSTO. Vyznačuje se barevným provedením, zaujmou oblé hrany dvířek, do detailu vymyšlené úchyty.

Plánujete rekunstrukci kuchyně? Moderní inspirace

Realizovaná rohová kuchyně Formát slíva s vestavěnými spotřebičiRealizovaná rohová kuchyně Formát slíva s vestavěnými spotřebičiRealizovaná rohová kuchyně Formát slíva s vestavěnými spotřebičiNa přelomu zimy a jara jsme provedli našemu zákazníkovi instalaci nové moderní útulné rohové kuchyně. Kuchyň je osazena vestavěnými spotřebiči. Už předem prozradíme neuvěřitelnou cenu za kompletní kuchyň včetně montáže 69 054,- s DPH.

Nový zahradní nábytek z teakového dřeva

Sortiment našeho obchodu jsme obohatili o nabídku výrobků z teakového dřeva. Teakové dřevo je výjimečně odolné proti povětrnostním vlivům, vzdoruje vodě, termitům, houbám a hmyzu. Nabízí téměř všechny dobré vlastnosti, které lze od dřeva požadovat.

Proměna kuchyně - splňte si svůj sen

Proměna kuchyně - splňte si svůj sen

Původní kuchyněČervená rohová kuchyně FormátČervená rohová kuchyně FormátNebojte se vyplnit si svůj sen a proměňte svou starou kuchyň v nádhernou novou, stejně jako mladá rodina z Bakova nad Jizerou. Vybavení vašeho bytu přináší do vašeho života osobitost a také příjemné zázemí. Vždyť váš domov je místo, kde trávíte nejvíce času, ať již v kuchyni, nebo jinde!

Nový sortiment - odpadkové koše

Odpadkový koš TANDEM SHORT 40Odpadkový koš PRACTIKO 900Odpadkový koš MODULA 60Jako novinku v našem sortimentu vám představujeme bohatou nabídku odpadkových košů. Jedná se o vestavné odpadkové koše, které vám nabízíme v mnoha variantách provedení.

Přidány nové realizované kuchyně

Moderní rohová realizovaná kuchyně vysoký leskModerní rohová realizovaná kuchyně vysoký leskRealizovaná kuchyně do U, Modena Vanilka - ořech se spotřebičiPřidali jsme dvě nové realizované kuchyně z konce roku. Pěkný dárek pod stromeček. Podle fotogalierií kuchyní posudďte sami.

Nové krásné židle do kuchyně

Židle dřevěná M27Židle dřevěná M3Dřevěná židle M50Už víte na čem budete sedět u štědrovečení večeri? V naší nabídce najdete nové krásné masivní židle nejen do kuchyně.

Jak vybrat matraci

Jak vybrat matraci

Jak vybrat matraci?Dobré radyPřipravili jsme pro Vás článek o výběru matrace. Dozvíte se jak matraci vybrat, jaké jsou druhy a která je pro Vás ta správná, více...

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz