Zavřít
Pouze zboží skladem
Barva

Materiál

Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Šířka matrace

 cm –  cm

Délka matrace

 cm –  cm

Čelo postele

Úložný prostor

Přístýka

Zábrana

Cena

 Kč –  Kč

Studentské pokoje a sestavy York

Studentské pokoje můžete vybavit neobyčejně stylovým nábytkem York. Barevný nábytek do studentského pokoje. Moderní studentský pokoj, jehož jednotlivé sektory důmyslně šetří místo.

Studentský pokoj York

Nábytek do dětského, či studentského pokoje York v moderním designu. Sektorový nábytek pro každého, kdo sleduje módní trendy a zároveň přemýšlí, jak prakticky využít prostor v místnosti.

  • studentská sestava se skládá z 12 sektorů v barevné kombinaci grafit/bílá - lux/atlantic, nebo v barevné kombinaci Grafit / Enigma
  • nábytek do studentského pokoje je vyroben z velmi kvalitního lamina, které je odolné proti vysokým teplotám i vlhkosti
  • velkou výhodou jsou ABS hrany, které jsou tak chráněné před opotřebením

Moderní studentský pokoj York

Stylové sestavě do studentského pokoje dominují šatní skříně, které mají důmyslně propracovanou horní část, kterou lze využít, jako šatník. Díky tomu se ušetří prostor. Šatní skříň rohová York 1 nabízí mnoho úložného a odkládacího prostoru. Součástí je tyč na zavěšení, i police a šuplíky. Výhodou postele York 12 A jsou velké šuplíky ve spodu, kam se můžou uložit lůžkoviny a postel tak přes den poslouží, jako pohodlný gauč. Navíc má v sobě zabudované praktické police.

Inspirujte se v naší fotogalerii studentského pokoje

Ve fotogalerii najdete několik inspirativních sestav studentského pokoje York. Můžete si však samozřejmě sami vybrat vlastní, dle svých možností. Nábytek dodáváme v demontu.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz