Novinky a akce

Dočasné uzavření pobočky v České Lípě

Dočasné uzavření pobočky v České Lípě

Z důvodu havárie vody nemovitosti, ve které pobočka kuchyní Macháček v České Lípě sídlí, je nucena svůj provoz cca.na měsíc přerušit. Situace vyžaduje kompletní rekonstrukci výstavních prostor. Náhradní prodej probíhá v přidružených pobočkách v Oboře u Doks a Mladé Boleslavi.

Levné obývací stěny

Levné obývací stěny

Obývací stěny ve vysokém lesku. Vyberte si na zadaranabytek.cz z bezkonkurenčně nejlepší nabídky. Vyrobeno z velmi kvalitního lamina.

Nábytek do studentského pokoje York

Nábytek do studentského pokoje York

Studentské pokoje můžete vybavit neobyčejně stylovým nábytkem York. Hledáte-li inspiraci, projděte naší fotogalerii. Na zadaranabytek.cz vyberte to pravé pro vaše dítě školou povinné. Studentské pokoje, vybavené neobyčejně stylovým nábytkem York jistě poskytnou každému studentovi potřebné zázemí.


Moderní ložnice Barča

Moderní ložnice Barča

Moderní ložnicová sestava, která rozsvítí váš domov. Vybírejte na zadaranabytek.cz mezi dvěma barevnými variantami - bílá/dub san remo, bílá/dub ancona.

Proměna kuchyně - z rovné do "U"

Proměna kuchyně - z rovné do "U"

Rekonstrukce kuchyně v rodinném domě nedaleko Mladé Boleslavi si od začátku stanovila jasný cíl - z původní rovné, vytvořit sestavu do "U". Barovým pultem se vytyčily hranice mezi jídelní a kuchyňskou částí a vznikly tak 2 samostatné, avšak návzájem se propojující prostory celé místnosti.

Proměna rohové kuchyně

Proměna rohové kuchyně

Rekonstrukce kuchyně rodinného domu v Mladé Boleslavi proběhla dle přání zákazníka a z velké části navázala na původní dispoziční řešení. Bylo třeba vypořádat se s mnoha atypickými prvky jako byl snížený výklop nad lednicí, či otevřená police pro umístění nezbytných maličkostí. 

Dovolená na pobočce v Oboře u Doks

Dovolujeme si oznámit termín dovolené pro pobočku v Oboře u Doks, která proběhne ve dnech od 13. do 19.7. a zároveň připomínáme možnost navštívení prodejen v České Lípě, či Mladé Boleslavi. Obě pobočky se nachází ve vzdálenosti do 30 km.

Akční leták nábytku do ložnice

Akční leták nábytku do ložnice

18.06.2015Aby jste ze své ložnice vytvořili místo vhodné k odpočinku, nechte se inspirovat širokou nabídkou postelí, nočních stolků a úložných prostorů. To vše se slevou až 44%.

Akce na kuchyně na míru - 20% sleva z kuchyňských skříněk

Akce na kuchyně na míru - 20% sleva z kuchyňských skříněk

16.06.2015Využijte akční slevu na na kuchyňské skříňky 20% při realizaci kuchyně na míru.  Akce platí do 31.7. 2015. Ušetříte tisíce při koupi kuchyně na míru, či levné panelákové kuchyně. To vše u firmy Kuchyně Macháček. Akce platí pouze v našich kuchyňských studií.

Zahradní nábytek v novém akčním letáku

Zahradní nábytek v novém akčním letáku

Zahradní nábytek v novém akčním letáku. Projděte si dřevěný nábytek se slevou 40%. Najdete zde zahradní sestavy, lavice, dětské houpačky, pískoviště. Pro zahradníky nabízíme květináče, truhlíky i mříže na popínavé rostliny.

Obývací stěny a sestavy Salina

Obývací stěny a sestavy Salina

Moderní? Se smyslem pro detail? Kvalitní? Ano, to jsou obývací stěny a sestavy Salina. Prohlídněte si moderní sestavy nového nábytku. Sektorový systém, sestavte si svojí obývací sestavu na míru. 

Studentské pokoje v akčním letáku

Studentské pokoje v akčním letáku

Už brzy skončí školní rok a děti se budou připravovat na závěrečné písemky, testy, maturity a další zkoušky na konci roku. Mají kde studovat? Pomožte jim aby se lépe cítili za psacím stolem. Prohlédněte si naší galerii studentských pokojů jako inspiraci.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz