Novinky a akce

Sleva na vybrané kuchyně 25%

Sleva na vybrané kuchyně 25%

17.10.2013Právě jsme spustili akci na kuchyně, přijďte si na naše pobočky pro slevu 25% na kuchyňské skříňky. Ušetřete tisíce při nákupu nové kuchyně či sektorky. To vše u firmy Kuchyně Macháček. Akce na kuchyně platí v našich kuchyňských studiích.

Den dopravy zdarma

Den dopravy zdarma

Máme pro Vás připravenu novou akci - Den dopravy zdarma. Zboží objednané od dnešního do zítřejšího poledne Vám přivezeme bez poplatku za dopravu!

Sleva na kuchyně 30%

Sleva na kuchyně 30%

17.10.2013Využijte slevu 30% na kuchyně na míru při objednávce do 24.12.2013. Ušetřete tisíce při nákupu nové kuchyně či sektorky. To vše u firmy Kuchyně Macháček. Akce platí v kuchyňských studiích v Ústí nad Labem a Teplicích.

Rohové sedačky - novinky na zadaranabytek.cz

Rohové sedačky - novinky na zadaranabytek.cz

Nové rohové sedačky na eshopu Zadaranbytek.cz. Kvalitní zpracování, výběr z mnoha druhů potahů a dnes už samozřejmost - rozkládací do pohodlného lůžka. Navíc jsme pro všechny novinky připravili akci DOPRAVA ZDARMA!

Ložnice Lux vysoký lesk černo bílá

Ložnice Lux vysoký lesk černo bílá

Nová sestava Ložnice Lux byla zařazena do naší nabídky. Kvalitní zpracování a moderní design v čele s vysokým leskem dvířek dělá z ložnice HIT letošního podzimu. V článku najdete podrobnější popis a inspiraci.

Obývací stěna  systém Living

Obývací stěna systém Living

Obývací systém Living je flexibilní živý systém ze kterého si každý sestavý svoji unikátní obývací stěnu. Kvalitní zpracování,  světlé strany spodních skříněk a polic  jsou sladěné výborně s lesklými dvířky skříněk. Výsledkem je světlý a svěží design, který opticky zvětšují vnitřní prostor.

Rozkládací pohovky a sedačky

Rozkládací pohovky a sedačky

Pohovky a sedačky s šířkou jen okolo dvou metrů mohou být nejen rozkládací, ale také mohou mít úložný prostor. Nevěříte? Přesvědčete se sami. Představujeme Vám pohovky Dalia, Renata, Beata a sedačku Mateo.

Dětský pokoj Gumi

Dětský pokoj Gumi

Do nabídky dětského nábytku jsme přidali nové dětské pokoje Gumi. Gumi je krásný dětský nábytek z rukou vynikajících designérů. Ti se zaměřili na praktickou stránku, ale neopomněli vytvořit prvotřídní dětský design. Za zmíňku jistě stojí také akční sleva. 

Obývací nábytek Carmelo

Dnes vám představujeme moderní sektorový nábytek Carmelo pro obývací pokoje, jídelny či pracovny. Výběr z množství modulů a pěti barevných provedení dává široké možnosti při tvorbě vaší vlastní sestavy.

Dětský pokoj Jogo

Dětský pokoj Jogo

Dnes vám představujeme dětské pokoje Jogo. Tvůrci dětského nábytku použili svou kreativitu a tvůrčí schopnosti, přestali klást fantazii meze a vytvořili krásný a praktický dětský nábytek, který vám nyní přinášíme s fantastickou slevou 25 %.

Kuchyně Majka

Kuchyně Majka

Mezi naše ukázkové kuchyně přibyla levná sektorová kuchyně Majka. Majka je rovná kuchyně navržená pro volně stojící sporák. Vyrobena je z LTD a kombinuje tmavé a světlé dřevo.

Studna - romantický doplněk zahrady

Studna - romantický doplněk zahrady

Také postihlo vaši zahrádku velké sucho? Možná, že to, co vaše zahrada potřebuje, je studna. Na našem eshopu nejdete několik zahradních studní z borového dřeva. Některé jsou pouze dekorací, jiné jsou plně funkční. Studna je skvělý romantický doplněk pro vaši zahradu.

Nové příruční a servírovací stolky

Nové příruční a servírovací stolky

Hledáte jak nejlépe naservírovat hostům občerstvení? Chcete si v obývacím pokoji pohodlně přečíst noviny a vypít kávu? Potom určitě potřebujete příruční či servírovací stolek. A aby jste ho u nás dobře našly, vytvořili jsme novou kategorii "Příruční a servírovací stolky".

Sektorová kuchyně Rita

Sektorová kuchyně Rita

Novinkou mezi našimi ukázkovými kuchyněmi je sektorová kuchyně Rita. Rita je levná kuchyně vyrobená z lamina v barvě dubu sonoma. Ve stejném dekoru jsme vám nedávno představili také jídelny Antica.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz