Dětský pokoj Relaps

Sympatický dětský pokoj Relaps nabízí vše co očekáváte od nábytku, ve kterém bude vaše dítě růst, hrát si a učit se. Dětský pokoj Relaps je díky svému barevnému provedení vhodný jak pro dívku, tak pro chlapce.

Dětský pokoj Relaps

Pro každého, kdo preferuje ve svém bydlení funkčnost a kvalitu nabízíme nábytek, který splní všechny  tyto požadavky.  Sektory jsou důmyslně propracované, vyrobené z kvalitního lamina.  Díky svému neutrálnímu odstínu je tento nábytek vhodný do pokoje jak pro děvče, tak pro chlapce. Dětský pokoj Relaps v první řadě poskytuje bezpečné zázemí, ve kterém vaše dítě bude rádo trávit čas odpočinkem, nebo učením.

Specifika nábytku do dětského pokoje Relaps:

  • kvalitní materiál
  • mnoho odkládacích možností
  • prostorné šatní skříně
  • neutrální odstín
  • transparentní úchyty

I u tohoto nábytku do dětského pokoje jsou jeho hrany opatřeny ochranným systémem, který je chrání před poškozením.

Funkční nábytek do dětského pokoje

Čím je dítě starší, tím jsou jeho požadavky na prostor a soukromí větší. Tato nová sestava nábytku do dětského pokoje je zkonstruována tak, aby poskytla potřebný prostor k odkládání hraček, knih, učebnic a všeho důležitého, co má být po ruce. I dětská postel Relaps obsahuje několik prostorných šuplíků, které jistě najdou vhodné uplatnění. Šatní skříně nabízíme v několika rozměrech a s jistotou můžeme prohlásit, že v nich najdete dostatek prostoru na uskladnění oblečení.

Prohlédněte si dětský pokoj Relaps a objednávejte ještě dnes! Zboží vám bude doručeno paletovou dopravou do 4 - 6 týdnů. Využít můžete služby dopravce a nechat si ho doručit až k vám do bytu!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1, 460 06, Liberec 6, MAPA
Telefon: +420 774 494 471, info@zadaranabytek.cz